Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Beauty Day

"Módu si můžete koupit, ale styl, ten musíte mít" - to jsou Fashionlovers Petra Beerová a Klára Klimentová. Tyto dámy uspořádaly za podpory KIC Kaplice v sobotu 9.11.2019 již potřetí v kino kavárně Kaplice "Beauty day". Beauty Day je podvečer určený pro ženy každého věku.


Beauty Day
KIC Kaplice 12.11.2019 2792x Zprávy

Hosté i program byl velice pestrý. Hned v úvodu tohoto večera nám zazpívala Michala Brodská, která se věnuje zpěvu a tanci již od dětství. Modelky, stejně jako vybrané dámy na proměnu nalíčil a učesal Václav Loveček. Oblečení zapůjčil obchod Sport´s Fashion Třeboň. Nádherné šperky z minerálů nám představila blogerka Monika Hrubá. Zajímavými hosty byli také komoditní specialisté Ing. Martina Šulcová a Ing. Václav Kovalovský ATT Investments CZ, kteří do tomboly věnovali investiční minci z ryzího stříbra. Velký zájem byl o diagnostiku pleti, kterou jste si mohly nechat udělat u stánku kliniky Asklepion. Dámy nám ukázaly, co a jak správně nosit pomocí módní přehlídky. Každá dáma si tak mohla najít svůj model, který si mohla na místě hned zakoupit. 

A jak říkají dámy z Fashionlovers: "Naší vizí a posláním je zvednutí sebevědomí každé ženě v každém věku. Přejeme si, aby každá žena se cítila být krásná, okolím byla vnímána za dámu a rozzářila své vnitřní světlo".