Módní přehlídka

Butik Hala Bala z Českého Krumlova ve spolupráci s KIC Kaplice uspořádal ve čtvrtek 6.2.2020 v kulturním domě Kaplice módní přehlídku.


Módní přehlídka
KIC Kaplice 10.2.2020 2661x KULTURNÍ AKCE

Kdo si chtěl dopřát opravdu něco výjimečného, zavítal mezi nás do kulturního domu Kaplice na módní přehlídku butiku Hala Bala. Hned v začátku večera jsme se nechali přivítat lahodícím hlasem Johanky Petrlíkové a její kapely. Celým večerem nás prováděl Mgr. Stanislav Trs společně s majitelem butiku Miroslavem Vítkem a právě tito pánové pozvali na pódium modelky butiku Hala Bala. Celou přehlídku  jsme zahájili kolekcí společenských šatů hodících se zrovna k pobíhajícímu období zimní plesové sezóny. Dále nám nabídli skvěle rozehranou symfonii modelů pod taktovkou českých návrhářů a hýřivými modely španělské značky Desigual. Promyšlené, exkluzivní kousky z nápaditých, speciálních kombinací materiálů lákaly již na první pohled k doteku. 

Při losování tomboly byly rozdány hodnotné ceny v celkové hodnotě 17. tisíc korun českých Hiphopové předtančení mladých tanečnic z BD Emotin Crew nás nutil se zvednout ze židle. 

V průběhu celého večera jsme měli možnost zhlédnout ženské modely se širokým záběrem využití, ktré pro nás připravila a nastylizovala Gabriela Groignet. Od společenských modelů, přes uvolněný dress code až k vonočasovým záležitostem. Malý náhled naleznete zde:

https://www.facebook.com/Halabalack/videos/1053645761689180/