Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Dny pro hospic Ledax

V úterý 8. října dorazte na benefiční jarmark lokálních prodejců od 14:00 hod. do Kavárny KapCafé a ve čtvrtek 10. října na benefiční koncert kapely POPRVÉ a studentské kapely Chicas od 18:00 hod. v aule ZŠ Fantova.


Datum: 2.10.2024 | Zhlédnuto: 162x

Přijďte 8. a 10. října na akce na podporu Domácího hospice Ledax


V říjnu si během Dnů pro Domácí hospic Ledax připomínáme důležitost domácí hospicové péče. V rámci těchto dnů můžete v Kaplici navštívit jarmark lokálních prodejců s výtěžkem pro Domácí hospic Ledax nebo benefiční koncert. Zapojit se na podporu domácí hospicové péče můžete ale i z domova a to tak, že na papučový den – 9. října – obujete papuče a vyrazíte v nich například do práce.


V úterý 8. října dorazte na benefiční jarmark lokálních prodejců s podporou pro Domácí hospic Ledax. V rodinné kavárně KapCafé se na vás budeme těšit od 14 do 18 hodin a najdete zde i charitativní stánek LedaxART. Od 18 hodin na jarmark naváže svým koncertem „Popelka Múz“ s příběhem Markéta Nová. Přijďte si dát kávu, nakoupit výrobky od lokálních tvůrců a strávit příjemné odpoledne s dobročinným účelem.


Benefiční koncert kapely POPRVÉ a studentské kapely Chicas se uskuteční ve čtvrtek 10. října v aule ZŠ Fantova. Koncert zahájí vystoupení mladé studentské dívčí kapely Chicas ve složení Markéta Holinková, Bára Kahovcová a Anna Kahovcová. Vstupné na koncert je dobrovolné / doporučené 150 Kč a celý výtěžek bude věnován Domácímu hospici Ledax.


Výtěžek z akcí poputuje na podporu činnosti Domácího hospice Ledax.


www.hospicledax.cz


Aktuality

Farmářský trh v Kaplici

Neděle 3. listopadu od 8:00 do 12:00 hodin, prostranství před kulturním domem
V neděli 3. listopadu od 8:00 do 12:00 hodin se prostranství před kulturním domem promění v místo plné vůní, chutí a přátelské atmosféry. Přijďte podpořit místní i přespolní prodejce.

Talkshow Vítka Martince

Středa 6. listopadu od 19:00 hod. v KD Kaplice
Zveme Vás ve středu 6. listopadu 2024 od 19:00 hod. do KD Kaplice na Talkshow Vítka Martince.

HENTAI CORPORATION a DEADROOTS

Sobota 9. listopadu 2024 od 20:00 hod. v KD Kaplice
Zveme Vás v sobotu 9. listopadu 2024 od 20:00 hod. do KD Kaplice na koncert HENTAI CORPORATION a DEADROOTS.

Strašidelná stezka s lampiony

sobota 16. listopadu od 17.00
Zveme vás na večer plný dobrodružství a tajemných zážitků – Strašidelnou stezku s lampiony. Přijďte se projít temnými kouty Suchého vrchu v Kaplici, kde si na vás počíhají záhadné postavy, duchové a strašidla, která rozhodně nebudou jen výplodem vaší fantazie.

... přejít na aktuality